Historie


Companion Nederland BV is in 2002 gestart met het aanbieden van een standaard pakket wat de oorsprong in de traditionele arbodienstverlening had. Doordat de wensen met betrekking tot proces-volgsystemen sterk gewijzigd zijn en de leverancier zich bleef richten op de klassieke arbodienstverlening, zijn we in 2006 op zoek gegaan naar een alternatief.
Na het vergelijken van de toen beschikbare systemen hebben we besloten om een geheel nieuwe applicatie te ontwikkelen gebaseerd op de goede punten uit vele pakketten en gebruik te maken van de nieuwste technieken.

Sinds 1 februari 2008 maken we gebruik van de webapplicatie Companion, welke zeer flexibel van opzet is en waarvan de basis zeer solide is. Daarnaast is de applicatie volledig web-based wat wil zeggen dat er geen aanvullende software noodzakelijk is om hier gebruik van te maken.

Een belangrijke randvoorwaarde voor de nieuwe applicatie was dat wij het beheer van de applicatie volledig voor onze klanten kunnen uitvoeren. De praktijk leert dat onze klanten zicht willen richten op de core-business en geen ‘systeembeheerder’ willen opleiden.

De applicatie is sinds 1 april 2008 volledig operationeel, maar net als alle andere goede pakketten staat de ontwikkeling niet stil. Wij spelen voortdurend in op de wensen van onze gebruikers en anticiperen op gewijzigde wet- en regelgeving als hiervoor aanpassingen in de applicatie noodzakelijk zijn.


Vervolg

Recente uitbreidingen zijn:

 

Online editor

hiermee is het mogelijk een (word)document te bewerken zonder dat deze opgeslagen wordt op het werkstation. Het bewerkte document kan direct verstuurd worden via de email (vanuit de applicatie

 

SMS-functionaliteit

Hiermee is het mogelijk automatisch een SMS met voorgedefineerde teksten te versturen.

 

Automatisch importeren van XML-bestanden

Hiermee is het mogelijk XML-berichten automatisch, via een beveiligde verbinding te importeren in ons systeem. Dit proces kan volledig automatisch plaatsvinden.